Huisarts

U werkt als huisarts in een dynamische omgeving: kennis over ziekten en gezondheid ontwikkelt zich voortdurend, de verwachtingen van de patiënten veranderen en u blijft leren: in de praktijk, maar ook door steeds te blijven nascholen.

Scholingsaanbod

Met meer dan 500 geaccrediteerde nascholingsbijeenkomsten per jaar en verschillende actuele geaccrediteerde online nascholingen heeft u als huisarts bij MedClass een ruime keus aan nascholingen. De indicatiegebieden waar MedClass zich voor de huisarts in heeft gespecialiseerd zijn hart- en vaatziekten, diabetes en longziekten en sluiten aan op de dagelijkse praktijk. De nascholingen zijn opgebouwd volgens de CanMeds competenties.

Aan alle scholingen die door MedClass worden aangeboden kunt u als huisarts kosteloos deelnemen.

Klik hier voor het volledige scholingsaanbod voor huisartsen.

Accreditatie

De accreditatie is een waarborg voor kwaliteit. Afhankelijk van het onderwerp vragen wij accreditatie aan via PE-online bij beroepsverenigingen zoals de ABC1.

Nadat u de scholing heeft gevolgd ontvangt u een e-mail met een link waar u heel makkelijk accreditatie mee kunt aanvragen. Volgt u een online nascholing dan worden de punten na het afronden van de online nascholing automatisch binnen enkele dagen bijgeschreven.

Verschillende nascholingen

Om te zorgen dat de nascholingen zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van u als huisarts biedt MedClass verschillende scholingen:

·         online nascholingen zoals: webclass, webinars en e-learnings

·         nascholing met open inschrijving

·         nascholing op locatie

De beschrijving van de scholingen vindt u hieronder.

Online nascholingen

Van de geaccrediteerde online nascholingen wordt veel gebruik gemaakt door huisartsen die graag hun tijd zelf indelen. Het voordeel van e-learnings en webcasts is dat u, op een tijdstip naar keuze en vanaf de locatie die u schikt, deze online scholingen kunt volgen. Nieuw zijn de geaccrediteerde webclass nascholingen, te volgen via een livestream. Klik hier voor een overzicht van de online scholingen.

Nascholing met open inschrijving

MedClass organiseert door het hele land geaccrediteerde scholingen met een open inschrijving. Als huisarts kunt u zich hiervoor inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vaak zijn de scholingen snel vol, dus als u belangstelling heeft, is het goed om direct in te schrijven. Klik hier voor een overzicht van de scholingen met open inschrijving.

Nascholing op locatie

MedClass heeft een ruim aanbod geaccrediteerde nascholingen die bij u als huisarts op locatie gehouden kunnen worden. Deze scholingen kunnen wij in afstemming met u voor uw HAGRO, FTO-groep of voor een groep collega’s organiseren. Als u voor de deelnemers zorgt, zorgen wij, inclusief kosten, voor de rest. Klik hier voor een overzicht van de scholingen op locatie.

 

Top 3 nascholingen van dit moment:

1. ECG grondbeginselen

2. Nieuwe middelen in diabetes type 2 richtlijnen

3. Online nascholing Cardiovasculair risico voor patiënten met diabetes type 2

Klik hier voor ons volledig aanbod

 

Over MedClass

MedClass is het nascholingsinstituut van Boehringer Ingelheim en biedt geaccrediteerde nascholingen voor professionals in de gezondheidszorg. De accreditatie is de waarborg voor kwaliteit en het onafhankelijke karakter van de nascholingen. MedClass streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn op het gebied van nascholingen. Door het bieden van geaccrediteerde, actuele scholingen die op CanMeds competenties zijn gebaseerd, draagt MedClass bij aan het bevorderen van de competenties van medisch professionals.

Meer informatie over Boehringer Ingelheim kunt u lezen op www.boehringer-ingelheim.nl.

 

U verlaat Medclass om naar webshop te gaan