Welk type scholing past bij u?

Welk type scholing past bij u?

Medclass heeft een ruim aanbod geaccrediteerde nascholingen. Al deze scholingen zijn opgebouwd volgens de CanMeds competenties en u kunt als zorgprofessional kosteloos deelnemen.

Om te zorgen dat de nascholingen zoveel mogelijk aansluiten bij uw wensen en behoeften biedt MedClass  verschillende type scholingen aan zoals:

  • nascholing op locatie
  • nascholing met open inschrijving
  • online nascholingen zoals:  een webclass, webinars en e-learnings.

De beschrijving van de type scholingen vindt u hieronder.

 

Nascholing op locatie

MedClass heeft een ruim aanbod geaccrediteerde nascholingen die bij u op locatie gehouden kunnen worden. Deze scholingen kunnen wij in afstemming met u voor uw HAGRO, FTO-groep of voor een groep collega’s organiseren. Als u voor de deelnemers zorgt, zorgen wij voor de rest. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om u wensen te bespreken. Als u bij de zoekfunctie “op locatie” selecteert dan krijgt u een overzicht van alle scholingen die hiervoor beschikbaar zijn.

 

Nascholing  met open inschrijving

MedClass  organiseert door het hele land scholingen met een open inschrijving. Als zorgprofessional kunt u zich hiervoor inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vaak zijn de scholingen snel vol, dus als u belangstelling heeft, is het goed om direct in te schrijven. Voor een overzicht van deze scholingen kies “open inschrijving”.

 

Online nascholingen

Van de geaccrediteerde online nascholingen van MedClass wordt veel gebruik gemaakt.

Het voordeel van de on-demand  e-learnings  en webcasts is dat u op een tijdstip naar keuze en vanaf de locatie die u schikt deze online scholingen kunt volgen. Het aanbod e-learnings  en webcasts staat vermeld bij “online nascholingen”.

Nieuw zijn de webclass nascholingen, nascholingen die te volgen zijn via een livestream. We organiseren deze scholingen een aantal keren per jaar en u kunt zich hiervoor inschrijven. U heeft geen reistijd maar wel direct contact met uw docent.  Om te kijken of er op dit moment een webclass gepland staat kiest u “online nascholing”.